***

Летить сузір’я Водолія
По ожеледиці небес
У ліс, що замела завія,
На шлях, засніжений увесь.
Тріщать простуджені ялини,
Блищать зірки з-під хмарок-вій.
Проте, добродію, чим винен
Перед тобою Водолій?
Не втямить він, що у цей вечір
Тут, на промерзлій вщент землі,
Ти мовчки стежиш біля печі
За переблисками в золі.

Пераклад
Станіслава Рэп’яха.


Рецензии