Небуття

Небуття залишилось на твоєму обличчі
Твої ноги більше ніколи не підуть
Їхні душі палатимуть вічно
А твоя неодмінно розквітне

Ти навічно оселилась в наших серцях
І зігріла їх своїм теплом
Ти прокинешся в інших місцях
Де добро панує над злом


Рецензии