Пиано бар

сумрак
кръстосани глезени
пианото шепне
мирис на джаз...
погледи
натежали от съгласие
бъркотия от усмивки
размити черти
напомнят някого -
прибирам в пазва
силуета
с мирис на джаз...
ей
раздърпваш душата ми -
заглъхващ срам
камерно стене
виновно обагрена нощта
се изплъзва
с мирис на джаз...


Рецензии