Про любов i Бочкарьов

Чому я маю бути не з тобою?
Навіщо я цілую знов його?
Чому ти думаєш, наступній буть котрою?
Чому б не кинути все? Й бути нам удвох!

Ти долю десь шукаєш за горою.
А я тобі всміхаюсь прямо тут.
Ми станем щасливішими удвоє,
Спитай у серця і повір йому.

Лебедева Светлана







Чому я маю бути не з тобою?
Навіщо знов висмокчую її?
І в черзі не задумуюсь, з котрою
Сьогодні засинатиму в пітьмі?

Лише на мить я відриваюсь важко
І чую твій ясновельможний "ч-пок",
Та знов беруся до чужої пляшки
У супроводі дрібних зірочок.

Не хочу сьорбати це імпортно-негарне
Хугарден, Хайнекен, Будвайзер, Бочкарьофф,
Лиш Першая Приватная Броварня
Коханим "Авторським" знов розпаляє кров!

2008


Рецензии