Ab absurdo. Вiд зворотнього

Непосередність здивувань,
Легкі фантазії бажань
Та зневажань.

Крихка примарливість буття,
Найвищій ступінь сприйняття –
Невороття.

Неквапливість думок і мрій,
Примарний плин уявних дій,
Лиш зрозумій –

Усі бажання в певний час
Зненацька постають для нас
Вже без прикрас.

У той загрозливий момент,
Щоб не зневіритись ущент
(є прецедент),

Прийми простий як світ рецепт,
Що врешті матиме ефект –
Вживай абсент!

2007


Рецензии