Треба вчитися - для малят

Котик книжечку дістав,
Сторінки в ній погортав...
Та й оцим задовольнився.
Бо читати не навчився!
(У пригоді тут не стали
І хазяйські окуляри).
_________________________
Треба вчитися читати,
Щоб книжки не лиш гортати.


Рецензии