Бой

Бій
Лежу я в  полі, хмари наді мною
Земля парує, куля в голові
Якби не поплатився головою
Тут би лежали зараз москалі
Мене хоч і залишили вмирати
Та не агрессор я й проти війни
Але скажу якщо б не їх гармати
Відчули б силу наших кулаків
Вони напали - ми лиш відбивались
Битва була запекла  і страшна
Вбиваючи нас голосно сміялись
Й казали покидьки: “Ви є раби царя”
Не буду я рабом, так краще куля
Яка спинила мій завзятий крок
І ось брудний і вбитий тут лежу я
Та волю не забрали все одно
Ну щож ви виграли, святкуйте веселіться
Та знайте, що настане час
Прийде розплата і Господь Всевишній
За кров невинну покарає вас


Рецензии