Oprocz tego

Jezeli mam ja chlab i woda
Nie bardzo zle mnie jest teraz
Jezeli slonce w niebie wschуdzie
To jasny dzieс a ladny czas
Jak slonce њwieci silno, jasno
To jeszcze dobre jest dla mnie
I twardo wiem co potem bardzo
Napada deszcz w  tym jasniem dnie


Рецензии