Двигуни

Двигуни

Лопотіли крила серебряні,
повітря махали як хотіли...

Сінхронно співали двигуни
-- змішували вітер та гроші,
ось такі то і були підхмарні
та гуркотні
легко алюмінійні шпигуни...

Не були з боку ніяких;
гомоніли немов ті цвіркуни.
Така розмова усім байдуже
-- немає зради в ній.
Нею забавляються брехуни.

Цвіркуни та брехуни
не є добрі шпигуни.
Продають себе так скоро,
так як скоро обертаються
електричні двигуни.
Плюс та мінус дає їм напрям --
все розуміються вони тихенько
бож є німі їх голоси.


Рецензии