Бол сне

Струм… ще раз подача… струм
Мене підіймають із іншого життя
Поклавши руку на коліно, на спину іншу
Струм і ще раз струм -
І я затримала повітря у легенях,
Щоб видути комусь на шию.
Потік розрядів, шок на серце -
Мені так солодко лежати, забути…
І цей біль жаданий.
І краще б струмом били повсякчасно
Ніж пливати в обіймах пестощів,
Фальшивих почуттів.


Рецензии