Сирея

Сирея

Німфа, сирея
дівчина красивого виду:
половина жіноча -- від талії до гори,
половина рибяна -- від талії до низу.
Мітологічна неймовірна суть
бразилійська єманжа
цариця морів
кольорово украшена
червоними смужками,
море-блакитними та рожевими.

Вонаж і є мати води.

Вона сильніша усіх громів
захопленних облаками.

Німфа, сирея
чи жінка красивого виду,
вона підкорює під свою сильну
материнську руку --
чоловікам несказанну муку,
обраної з квіток рослин,
як свою величезну науку...
-- усю зелень весняного духу.

Вона розтопить усі мрії
розпалить імперські усі троянди
до стану такого
що перетвориться усе на фіолетовий кольор
або в самі фіалки!


Рецензии