Sad Ballad

(Строки чередуются - первая, третья и т.д. - женский голос, тянет нараспев; вторая, четвертая и т.д. - мужской полушепот)
Autumn, autumn
Whisper, calling.
Mu last autumn
In this earth.
Falling (of) Fallen
Angel (from) Heaven,
Candles (are) burning
For his soul.
Gods are crying
On future hoping,
Wolves are howling
Ravens (are) crowing.
Dream are dying
But people searching
Just a little
Peace inside.


Рецензии