Музика

Cолодкий трунок – музика оця,
Вона була з початку до кінця,
Під неї вперше ми зітхнули разом,
Під неї знову попрощались ранком.
І я до неї дивної, сумноЇ
Чарована, здивована спішу,
Я пам’ятаю кожну мить з тобою
Під музику нечуванну оцю.
Під пісню цю ми вперше танцювали ,
Я пам’ятаю самі перші сни,
Під неї вперше ніжно цілували
Вночі твої вуста мої.
А ця стрічала нас у друзів –
Предивний старий-старий спів –
І слухати не можу і не слухать
Цю музику найкращих моїх днів.


Рецензии