Подих яскравих тво х почутт в

18.09.09

Подих яскравих твоїх почуттів
Заполонить моє серце, заграє...
Сйявом сполохуючи до країв,
Та не хочу щоб це було востаннє!

Гарна сторінка твого життя
Мить - це коли там з*явилася Я)
Час - коли серце твоє захопила...
Але натомість - я душу відкрила...

Сутність бажає тебе до нестями...
Розум затмарений... Що це із нами...???
Хочу тебе я щасливим зробити...
Крила розправлені - Можно летіти!!!

Бути птахами - Вільними й Сильними.
Поруч летіти понад країнами.
Щастя нести один одному в дзьобі,
І піклуватися, якщо інший в негоді.


Рецензии