Тебя я встретил

*
Тебе зустрів кохана уві сні.
Пройшов так близько,
Що торкнувся тіла.
От тільки,
Чи відчула ти, чи ні?

*
Тебя я встретил милая во сне.
Прошёл так близько,
Что каснулся тела.
Вот только,
Почувствовала ли ты, или нет?


Рецензии