Пробач

Пробач мені… я просто захворіла…
Моя хвороба дивна й чарівна…
В ту мить усе відразу зрозуміла,
А в серці вмить розбилася стіна.

Моє життя неначе спалахнуло
Таким палким таємним почуттям.
Мені мій подих знову повернуло,
Але тепер він вільний для життя.

Мій погляд став прекрасним і глибоким.
Неначе вперше бачу весь цей світ.
Вже йде весна помірним, теплим кроком,
Рятує мить, що вкрали вітер й лід.

Хворію я і стан стає тяжкішим.
Минулих днів немає вороття.
Навколо все здається вже милішим.
І десь лунає тихе Я ТВОЯ……….

Два роки я шукала цьому назву.
То сніг вкривав, то потяг від’їжджав…
А я все йшла: тендітно та відважно.
Мене таку цей всесвіт ще не знав.

І ось вже ніч. Дивлюсь у стелю неба.
Вона цілує щиро місяць знов.
І знаю я, що більшого не треба.
Адже хворію серцем на ЛЮБОВ…


Рецензии
Дай Тобi Боже, - нiколи не одужувати вiд Цього!)))) Щасти Тобi!))))

Просто Игорь   05.11.2009 17:47     Заявить о нарушении
Дякую!!!!!!!!!!

Яна Синюра   05.11.2009 18:05   Заявить о нарушении