Ray Charles - I Didn t Know What Time It Was

Я НЕ ПОМНЮ, В ТОЧНОСТИ, ЧТО ЭТО БЫЛО ЗА ВРЕМЯ...

Я, не помню,  в точности, что это был за час,
Когда, я повстречал тебя,
О, что за несравненная пора,
Связала нас, с тобой тогда...

Я, не помню, в точности, что это был за день,
Моя ладонь была в твоей руке,
Теплый, какой бывает, в мае,
И, я скажу, то было незабываемо...



О, я не помню, в точности, что это был за год,
Жизнь, для меня, была полна сплошных невзгод,
Но я отчаянно искал любовь, и, как-то раз,
Нашел ее, в лучах твоих прекрасных глаз...
             
             
Со временем, я стал мудрее, детка,
Но я отдал за это слишком дорогую цену.

 

====================================

I DIDN'T KNOW WHAT TIME IT WAS
From the Broadway show "Too Many Girls" (1939)
(Richard Rogers / Lorenz Hart)

Benny Goodman & His Orch. ( vocal: Louise Tobin) - 1939
Jimmy Dorsey & His Orch. (vocal: Bob Eberly) - 1939
Artie Shaw & His Orch. - 1939
Bea Wain - 1939
June Christy - 1949
Peggy Lee - 1953
Anita O'Day - 1954
Doris Day - 1955
Ted Heath & His Orch. - 1955
Nat King Cole - 1956
Billie Holiday - 1956
Ella Fitzgerald - 1956
Frank Sinatra (feat. in the film "Pal Joey") - 1957
Gogi Grant - 1959
Barbara Cook - 1959
Tony Bennett - 1960
Bobby Darin - 1961
Joni Hames 1962
Carmen McRae - 1963
Little Jimmy Scott - 1963
Julie Andrews - 1970
Betty Carter - 1970

Also recorded by:
Dinah Shore; Jo Stafford; Julie London; Margaret Whiting;
Sarah Vaughan; Ray Charles; Shirley Horn; Kiri Te Kanawa;
Bob Ackerman; Dudley Moore; Jack Teagarden; Brook Benton;
Charlie Parker; Jackie Allen; Karrin Allyson; Kenny Drew;
Laurindo Almeida; Lew Anderson Big Band; Louise Baranger;
Ernestine Anderson; Count Basie; Ruby Braff; Chick Corea;
Dardanelle; June Christy; Dave Brubeck; Carmen Cavallaro;
Diane Delin; Art Blakey; Donna Brooks; Dorothy Dandridge;
Chick Corea; Oscar Peterson; Courtenay Day; Al Ferguson;
Sonny Clark; Charlie Parker; Gloria Cooper; Matt Dennis;
Dena de Rose; Eileen Farrell; Dean Elliot; Lester Young;
Les Brown & His Band Of Renown: ....... and many others.


I didn't know what time it was,
Then I met you.
Oh, what a lovely time it was,
How sublime it was too!
I didn't know what day it was,
You held my hand.
Warm like the month of May it was,
And I'll say it was grand.
Grand to be alive, to be young,
To be mad, to be yours alone!
Grand to see your face, feel your touch,
Hear your voice say I'm all your own.
I didn't know what year it was,
Life was no prize.
I wanted love and here it was
Shining out of your eyes.
I'm wise,
And I know what time it is now.

(Orchestral Break)

I wanted love and here it was
Shining out of your eyes.
I'm wise,
And I know what time it is now.


(Transcribed by Bill Huntley - January 2005)


Рецензии