Моя земля

Як добре що є Україна,
Що є поля, ліса , степи,
І .є Карпати - гори вільні,
І запорізькі козаки.
І я живу в цій атмосфері
Я дихаю повітрям цим
Душа, що стукає у двері
І просить вирватись на мить
Щоб скинути кайдани міста
Та на просторах політати
Злетіть та вибухнуть іскристо
І всьому світу розказати
Про Україну, неньку рідну
Про наші звичаї і біль,
Про нашу вдачу українську
Коли хтось ступить на мозіль.
Та вуха скуті їх позакладало
Болотом егоїзму та пихи,
В народу нашого одна забава -
Сварить життя, так це їм до снаги.


Рецензии