Я зiрковий збудую мiсток Я звездный построю мостик

Покохала мене ,
Ти мене покохала… даремно.
А можливо,
Можливо… тобі пощастить.   

Я до тебе прийду,
Тільки зірки засяють на небі…
Тільки зоряний міст,
Тільки зоряний міст… я знайду.

І тебе я назву…
І тебе я назву…моє серце.
В подарунок тобі,
Я тобі принесу весь цей Світ.
Сподівання твої
Сподівання здійсняться …напевно.
Знаю скоро будЕ…
Він відбудеться день твоїх мрій.

І кохання твоє,
І кохання твоє…безперечно.
Як до тебе прийду,
То воно запалає без меж.
Я до тебе знайду,
Я знайду до коханої стежку.
Та з зірок я до тебе…
Я зірковий збудую місток.


Рецензии