Казковий лiс

Казковий ліс

Коли крадійка ніч
Сховає сонце в морі,
Як діаманти зорі
Засяють у пітьмі.
Впаде в долоні місяць молодий.
Зроби так, ангел мій,
Щоб срібними сльозами
Розсипався над нами
Зірок тремтячий світ.
І віднеси мене в казковий ліс край неба.

Ти бачиш, вітре,
Я тепер одна
У цьому світі,
Де краде хтось радість.
Вітре, вітре, віднеси
До країни мрій.

Поглянь, в моїх очах
Розкритих, наче небо,
Вмальована потреба
Змінити це життя.
Я знаю, важко це, та годі слів.
Коли крадійка ніч
Поверне вранці сонце,
Воно в моє віконце
Відпустить промінь свій,
Що принесе мені привіт від мого лісу.

Ти бачиш, вітре,
Я вже не одна.
І промінь світла
Повертає радість.
Вітре, вітре, віднеси
До країни мрій.

24.09.2009.


Рецензии