Пухлина

Пухлина мозку чи душевна рана?
Ненависна тобою чи кохана?
Яка різниця - деінде чи поруч?
Немає серця чи воно ліворуч?
На небі бути чи в ядрі земному?
На чужині лишитись чи додому
Поїхати? А де тоді мій дім?
Скажи мені чи є у мене він?
Я тисну прохолодні сильні руки
Зеленим кленам - дітям лісосмуги.
Це все було,
           Колись давно
І знову
           Я розумію їх зелену мову,
Барвисту пісню, кольорову, як життя,
Солодку, як любов, гірку, як каяття,
Про лагідне тепло твоїх гарячих рук,
Про нашу зустріч серед тисячі розлук,
Про поцілунки під ранковим небом,
Про те, що треба і чого не треба
Знати...
Тікати?
Я б утекла в твої квітучі села
Забувши вогники вітрин і ліхтарів,
Та я тепер вже не така весела,
Яка була, як ти мене хотів.
Жадана ця дорога гомінлива,
І, якщо треба, доберуся вплав,
Та я тепер вже не така щаслива,
Яка була, як ти мене кохав.
Навіщо це тобі? Скажи, чого ти хочеш?
У пеклі, у вогні, душа моя згорить!
Загублений ти мій, але коханий хлопчик,
Який мене ніколи більше не простить.


Рецензии
Юка, сонечко, який чудовий вірш! Така чуттевість, образність! Ти мене вразила.
"Я тисну прохолодні руки
Зеленим кленам - дітям лісосмуги."
"Я розумію їх зелену мову"
Мені дуже сподобався вірш! З повагою, Світлана.

Соловей Заочник   15.10.2010 20:30     Заявить о нарушении
Дякую, Світлана, за таку теплу рецензію!

Юка Санна   15.10.2010 20:35   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.