Якщо важко дивитись на зор у неб

Якщо важко дивитись на зорі у небі,
А сяйва серденьку твоєму все ж треба.
Якщо дихати тяжко повітрям вечірнім,
А треба вдихати, бо серце безмірне.
Якщо тягне втекти, чи заплющити очі,
Бо бачити зовсім інакше ти хочеш.
Якщо звуки бездонно лунають довкола,
І ти відчуваєш-це темряви змова.
Якщо мрячно в кімнаті й не хочеться спати,
А завтра так рано потрібно вставати.
Якщо все це тривожить щодня й щохвилини,
То знай, що до нього навіки ти линеш…


Рецензии