***

Можливо ми сьогодні зустрінемось з тобою,
Можливо наші душі горітимуть до тла,
А може,твоє серце не сповнене любові?..
А може я така у тебе е одна?..
А може в тебе ще є такі яких ти "любиш"...
І я зовсім не та,яку ти так шукав...
Яку,як ти казв,ніколи не забудеш...
Яку щоразу ти єдиной називав...
А може помиляюсь я,
А може все - вигадка,
І я насправді є лише твоя,
Хоч наміри твої - для мене є загадка,
А відповість мені вечірняя зоря...
Я ляжу "попід небом" й укриюся квітками,
Я ляжу і задумаюсь про нас...
Про те,чи не знесе твою любов вітрами,
А це мені покаже тільки час... 


Рецензии