Сп вчуття

Люди мають співчуття
Чи його не мають?!
Малі діти мають співчуття,
А усі дорослі...мабуть...

До себе та до тих,
Кого поважають.
А, можливо, й до них
Вже чуття не мають.

Й усе-таки буває
Виникає почуття
До тварини, що ніде
Ще й прихистку не має

Й невинного дитя,
Що немовби янгол...
Люди мають співчуття
Чи його не мають?!


Рецензии