Запитати

Я хотіла давно запитати,

Чого досягнули ви на грішній землі?

Не встигли ви сісти за грати,

Чи до сих пір ви самі?

А я вже давно за вами стежу

У нас із неба все видніш.

Супутниця з святкового кортежу,

Чи просто так, зустрічна смуга і не більш?!

Втомилася до ранку посміхатись.

Я долю вашу на останок збережу.

І перед тим, як попрощатись

Хмаринкою удень, чи зіркою вночі… втечу!

Я буду прагнути, аби відчути, що все знаю,

Окрім того, чому мене немає,

Чи то я тільки на життя чекаю,

А чи давно я вже була?!


Рецензии