Голос в трубци мого телефону

Осені вітер обгортає за плечі,
Подих печалі вечірніх світил,
Голос у трубці мого телефону,
На балконі штори, немає вітрил,

Краплі дощу бринять по землі,
Солодко манить муза нічна,
Закрию очі, ти прийдеш у сон,
Та тільки холоне кава міцна...


Рецензии