Милий, де ти?

Хочу я давно тобі сказати,
Що не можу їсти я і спати,
Що набридло вже тебе чекати,
В полоні самоти.
Що не хочу сліз я більше лити,
Що не можу більше не любити,
Милий, де ти?

У вісні приходиш ти щоночі,
Бачу ніжні і ласкаві очі,
Доторкнутися до вуст я хочу,
Чуєш, не йди?!
Палко у вісні мене кохаєш,
А на справді навіть і не знаєш
І у долі знов і знов питаєш:
«Мила, де ти?»

Хочу знов з тобою я зустрітись,
І в чарівні очі подивитись,
До щоки твоєї притулитись,
Боже, прости,
А раніше навіть і не знала,
Що тебе я скрізь роки шукала,
Лиш тебе я все життя кохала,
Милий, де ти?


Рецензии