Разом

Холодні краплі на байдужому вікні,
Вони назавжди залишилися мені.
Нестримна тиша, знов у обіймах
Тримає нас, але не почуттях…
І я мабуть знайшла, тобі лишаю
Примарну книгу, ключі від раю.
Коли залишимось одні…
Разом і знов на самоті!


Рецензии