чому?

Чому я не в змозі забути?
чому серце білью проймає,
коли згадую теє минуле,
таке щасливе і бездоганне...

чому я не можу піти?
просто взяти,і все покинути...
не чути співу душі,
летіти в небо,над вирієм??

чому все так складно,коханний?
чому беззупину я плачу?...
все згадую твою посмішку...
і тебе ,я не зможу пробачити...

чому замість серця-каміння?
чому очі твої не справжні,
дивляться на мене так мило,
так і нічого не бачать!

чому я така знедолинна?
не маю сил піднятися,
а мені б летіти над вирієм,
про кохання моє забуваючи...


Рецензии