Душа далеко...

Я НЕ МОЖУ НІЧОГО ВДІЯТИ,
ЧУЮ ГОЛОС ДЗВІНКИЙ ДАЛЕКО...
И СЛЬОЗА ПО ОЧАХ КРАПЛИНКАМИ,
ДО ДОЛУ СТІКАЄ ТИХЕНЬКО...

ВЕЧІРНІЙ ГОМІН,ВЖЕ ТЕМНІЄ...
І ПОРА МАБУТЬ ЛЯГАТИ...
АЛЕ Я НЕ МОЖУ ЧОМУСЬ ЗАСНУТИ...
МАБУТЬ СЬОГОДНІ,НЕ БУДУ СПАТИ...

Я ТАК ВТОМИЛАСЯ,ВІД БРУДУ,
ВІД ЗЛИДНІВ ЛЮДСЬКОЇ ДУШІ,
І ЧОМУ У ЛЮДЕЙ,ЗАМІСТЬ ПОСМІШКИ,
ВИСТУПАЄ В ОЧАХ ,ТІЛЬКИ ГНІВ?

ВСЕ ТАК НАБРИДЛО ДО БОЛЮ,
І ТИ ЗРОЗУМІЙ ЖИТТЯ...
ЩАСЛИВИМ ТИ БУДЕШ ,ТОДІ
КОЛІ ПОЛЮБИШ ЦЕЄ БУТТЯ!


Рецензии