I can be frog. To adult only. Только для взрослых

I can be frog,
be merry toy,
not very obedient,
but sensitive

in my love game.
And fly away by horse
to blue distance,
to any precipice.

Not dreadfully
for me to die
from love once,
in other that to see

charm of hell.
It's been reward
for my passion
and body weakness.

That is love,
and I how this love
been to dance how snake
to attract You.

Music accompany:


       Я могу быть лягушкой.

Я могу быть лягушкой,
весёлой игрушкой,
не очень послушной,
но всё же премудрой

в любовной игре.
Улететь на коне
в даль голубую,
в пропасть любую.

И мне не страшно
будет однажды
от любви умереть,
чтобы узреть

и прелести ада.
То будет награда
за мою страстность,
телесную слабость,

что любви отдана:
и в этом вся я,
изовьюсь, как змея,
сооблазняя тебя.


       29.09.2009.г.


Рецензии