Море

*
Монетами укрила рінь весь берег.
Жорстоке море
Й добре водночас
За горе й радість
Визначило плату.

*
Монетами укрыла галька берег.
Жестокое море
И доброе одновремённо
 За горе и радость
Назначило плату.


Рецензии