Я без

              Я без......


 Ми з тобою спілкуємось в рифмі,
 Та немає її в почуттях,
 Хоч ти як не старайся на грифі,
 Не виходить у тебе ніяк.
               ******
Мені добре з тобою співати,
Слухать вірші твої і мої,
А от серця не треба торкати,
Бо воно не належить мені.
              ******
Його в мене нема,його вкрали,
Залишили без нього пожить.
Всі надії мої розтоптали,
Як я можу когось полюбить?
              ******
Лише музика може зігріти,
Підхопити до самих небес,
А тоді на хмаринці летіти,
Тільки де ж моє серце? Я без...
              ******
Я без серця не зможу прожити,
Бо завжди довіряв я йому,
Та коли вже рішила любити,
То не став запитання:- Чому?
              ******
Моє серце тепер у полоні
І його треба нам виручать.
А якщо ти за щастям в погоні-
Поспішай! Вже мене не догнать....


Рецензии
Твоё сердце любовью налито.
И спивает оно без конца.
В нём печали и горесть забыто.
И тебе не догнать ни когда.

Джэнн   17.01.2010 14:06     Заявить о нарушении