Коли тебе не буде поруч

Коли тебе не буде поруч,
Коли у серці виє туга,
Коли рукою не торкнутись,
І не втішає слово друга,
Коли ти з кимось, не зі мною,
Біду та щастя розділяєш,
Коли ти мрією та думкой
В своїх світах і снах літаєш,-
Знай, - буду поруч я незримо,
Як привид, наче подих тайни,
Як пух кульбаби серед літа,
Тобі про себе нагадаю.
Коли лоскоче тебе вітер,-
Згадай мій дотик несміливий,
І, стомлений жагою в спеку,-
Згадай мій поцілунок хтивий.
Коли, не дай Бог, прийде лихо
Та одоліє смуток чорний,-
Сідай хоч подумки зі мною
В мого кохання дивний човен.
Ми попливемо у країну,
Якої ще нема на карті,
Де всі турботи злої днини,
Коли ми разом, нас не варті.


Рецензии
Дуже сумний віршик... Але прегарний! Подобається!

Макс Хасер   04.11.2009 20:59     Заявить о нарушении