Так безперестанно

      І так безперестанно

      Генетичний кодекс
      тримає життєві закони
      всього нашого бування.

      Чи будемо монстри,
      колись;
      а чи ні?..

      А може й супер дотовані,
      від інтервенції сил науки
      в комплексному процесі
      нашої авто-гестації,
      колись, будемо ми?

      Ми хромосомів
      уже знаєм оріентувати...

      Вони генетики є носії.
      В їх мікро інфінітивних глибинах
      секретні спадкоємні риси існують.
      Нові закони, своєчасно, ізбудують?

      Плавучі рібосоми,
      немов планети плавуни,
      простори інформатики вкрадають
      -- ядро життьовий абитат
      галузь рібо-ядерних:

      рібози
      дезоксі
      таміни
      та "рна" кислота.

      Основні життя структури
      уже доцільно доминуєм.

      Знаємо ми:

      Генетичний кодекс
      тримає життєві закони
      всього нашого бування.

      Понад частотами гіперциклічними,
      гіперпросторів геоцентрових,
      літаєм нашим сновидінням
      з біогенетики потока...

      І так безперестанно;
      аж доти
      не дезінтегруємося
      в ниркових камінях
      нашого тіла...

      Також тоді,
      витонченістю вірша
      -- поезії,
      наші бажання всі побиті
      переміняємо,
      чим найскоріше,
      в матиматичні формули "Реалів".

      19 жовтень 2007 р.


Рецензии