Нiчний експромт

Серце, мов із криги. Зимно на душі.
І чомусь не пишеться. Не ідуть вірші.

Наче щось я втратила дуже дороге.
Наче когось зрадила. Може, і себе...

Все колись повернеться на шляхи свої,
Та мені не віриться, що то будеш ти...


Рецензии