Посм хнись

Круги на воді під ногами,
Це я гуляю під дощем.
Прожила чверть життя і не знала
Що є на світі безліч речей,
Які самі по собі є прекрасні
З якого боку не подивись,
Житті у мирі зі світом це щастя,
Тобі посміхнулись і ти посміхнись.
Бо посмішка має чарівну силу
І може комусь допоможе в житті,
То ж зовсім не важко бути милим,
Хоч час від часу, якщо не завжди.
Адже коли твоє серце сумує
А очі від сліз непролитих печуть
Посмішка друга тебе урятує
А теплі обійми від болі спасуть.
Тож посміхайся усім і усюди
Навіть коли вже потреби нема,
Тобі завжди довірятимуть люди
І ти ніколи не будеш сама.


Рецензии