Поверни мене до життя

Поверни мене до життя.
Покажи мені світ у долонях.
Чи то пішки, чи верхи на конях
І рукою чола доторкнись.

Поверни мене до життя.
Пригости мене чаєм духм'яним,
Що гірчить різнотрав'ям галявин.
Власноруч ти збирала колись...

Поверни мене до життя.
Поділися краплиною сонця,
Що вміщається в жменьку долоні
І дає нам наснаги та сил...

Поверни мене до життя.
Ти раніше мені дарувала
Те, що завжди на двох вистачало,
А тепер розірвалось навпіл...
...моє серце.

Поверни мене до життя.
Я живу чи існую - не знаю!
Й, мабуть, марно на щось я чекаю,
Але ж ХОЧЕТЬСЯ жити мені!

Поверни мене до життя...
Я вже інший, та й ти - не та сама...
Що ж, тепер має бути цікаво
Й наяву, а не тільки вві сні!

Поверни мене до життя...

28.11.06    К.В.


Рецензии
Красиво написано и душевно! Обажаю прекрасный украинский язык!

Елена Неева   17.06.2011 15:08     Заявить о нарушении
Благодарю за отзыв! Мне он тоже очень нравится)) (язык, я имею в виду).

Виталий Корсун   17.06.2011 15:43   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.