М-В. В-М

Знаю, що тема не нова, але...

У Вічності питає чоловік,
Що є неї від секунди мить?
Відповіла вона йому одразу,
Що мить – це вічність у тенетах часу.

Хоч здивувався чоловік, та друге ставить:
Для Вічності що вічність означає?
І відповідь така йому дана:
Що вічність – мить: була і враз нема.

21\09\2009


Рецензии