все равно вместе

Ми потопаємо часто в дискусіях,
невзмозі уникнуть гризоти...
Я на помилках погано вчуся,
Тому на стіні - наше фото.

Проблеми подекуди нездоланні,
А ніжні слова вийшли з вжитку,
Але як раніше живе у стакані
Твоя зубна щітка...

12.10.08


Рецензии