Silent scream

Чути дзвін з усіх околиць
„Нумо браття на війну”
Пам’ятаймо ж наших горлиць
Про жінок і їх журбу

„Україну любим більше”
Мені кажуть, власне й я
Українець й Україна
Це мій дім, моя земля

Та молитва наших рідних
Підкріпляє нас в бою
З нас багато буде жити
Я ж в землі колись згнию

Та доки я тримаю шаблю
Доки сила є в руках
Буду край свій боронити
Щоб не були ви в сльозах


Рецензии