***

Я думку з птахом порівняю
Бо прагне волі, як і птах
Як птиця вгору підлітає
І скупо стелиться в словах
Така свавільна цяя птиця
Не можна бо її зловить
Летить й зникає мов іскриця
З’являючись лише на мить
Та намагаюсь я впіймати
Цю думку вийнявши папір
Але даремно – ось вже втратив
Перо розкисло, лірик вмер


Рецензии