Дитинство

      

Напевне, кожен з нас хоч раз в житті
Бажав би повернути час назад.
Щоб знов купатися у вирі почуттів,
В душі знов берегти краси смарагд.

Щоб знов в країну щастя увійти –
Ми всі звемо її  «дитинство» .
Щоб будувати мрій мости,
Щоб поряд був наш лебідь материнства.

Повірити у казку чарівливу,
Життя перетворити в справжнє диво.
Дивитись у блакить безмежну
І мрію відпустити, незалежну

Від горестей і сірого жалю.
Щиру мрію про усе хороше.
Говорити світові: «Люблю!»
Щоб життя було на феєрію схоже.


Можливо, скаже хтось,що див тут не буває.
Що знов дитинство повернути не дано.
Але сьогодні, це я точно знаю,
Дарую Вам білет, та не в кіно,

А в казку, заповітну мрію,
Де все задумане здійсняється завжди.
Де не побачите ніколи Ви біди,
А тільки свято, хай хоч на годину.

Ми зробимо для Вас усе можливе,
Щоб знов повірили у казку Ви.
У цей важливий день побудьте знов щасливі.
Іще… Лишайтеся в душі дітьми!


Р.S. Вірш написаний до Всесвітнього Дня захисту дітей,1 червня 2009 року.


Рецензии
Діти нас до Мрії ведуть.
Та дитинства - коротка дорога.
Там веселі смішинки живуть.
А ще близько до НЕБА, до БОГА.
Гарні у Вас вірші. Дай, Вам ГОСПОДІ, натхнення.
З повагою. Людмигор.

Людмигор   03.07.2012 22:08     Заявить о нарушении
Дякую Вам за теплі слова!

Таня Танюк   03.07.2012 22:43   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.