Моя Кохана

  Моя Кохана

      Моя кохана — Неля дос Сантос Щома
      із бразилійського походження вона.
      Дала мені три хлопця і дві дівчини!
      А ще й любов її така велика
      що світ мій цілком перемінила
      - себе я почуваю немовби то в раю,
      немаю сумніву, немаю суму — тілько живу...

      Стрічка життєва тече як річка,
      місячні ночі світлі як день;
      а серце прагне все бути з нею
      - хочу співати пісні весняні
      про квіти вересня й літні дощі...

      Вже сорок років і трохи більше проминуло
      коли, у перший раз, я зустрів Нелю...
      Серце пригнуло і закричало
      - для мене почалися нові дні!

      Березень, 2007 р.


Рецензии