Моя дорога

Моя дорога

Середовище мойого буття,
хоч так і не завзди виходить,
але, безперечно це правда,
сам собі, щоденно, готую я...

Отож, під моїм володінням,
таку яку хочу, майбутність моя...

Часами безсилий і хитко
планую дорогу мою - тоді:
піднімаю слабі руки до "неба"
і потрібної сили у Бога просю.

Отож, під моїм володінням,
те що тепер я посію,
в майбутнім, направді, пожну.
Така-ж  буде і доля моя...

Не байдужно марную мій час.
- По дорозі каміння та піски перетинаю,
здобути щось важливе собі бажаю.
Тоді спочити любо в небеснім краю!

Отож, під моїм володінням,
таку яку хочу, майбутність моя...

І тобі побратиме - земляк українець,
пораду жадаю: живи чисто і
завжди будь вірний своїм ідеалам;
бо ж, напевно, вони
тобі дорогу твою прокладуть
по зелених степах і спокійно
до вічного дому приведуть...


Рецензии