осеннее тяжелое

Осінь online. Просила авторизації.
Осінь не хоче сексу, не вишле спаму…
Я вимикаю емоціо. Тільки раціо!
Я відхиляю пошту із Амстердама,

Бо осінь мої легені накрила золотом:
Дихати важко і майже плечей не розправити!
Осінь приходить в гості з великим тортом,
А залишає настрій масний як нафта.

І залишає в кухні червоні чоботи,
МенЕ, чорний чай та інші свої декорації…
І все ніби файно, і ніби живем в добробуті,
І ніби ми навіть дотягнемо до вісімнадцяти.

Мене не зігріла, а я не чиню їй опору,
Хай краще зігріє натовпи остарбайтерів!
Хай згадує листя ніжно-коньячного кольору
Як я в листопаді вперше явилась мамі.


Рецензии