Засветит солнце

Засяє сонце
Засмучені дерева у лісах, долинах
Пригнічена трава в високогір’ях
Принишкли звірі по затишних норах
На землю поступово пада морок
Та пройде час засяє сонце знову
Прогріє землю повільно й поступово
І день знов вступить у свої права
І все пробудиться і звільниться від сна


Рецензии