Моя война

Моя війна
Мені не треба ваше співчуття
Бо це пом’якшує людський характер
І співчутливий грим в ваших очах
Неначе декорації в театрі
Якщо я знаю похибки свої
І в їх поправці є така потреба
 Сам все зроблю із потом на чолі
І ваших кислих мін мені не треба
Я молодий і сила дужа є
Та й здібності не всі ще втратив
А якщо лінь на цім шляху стає
То розгортаю їй війни штандарти
Все зможу я і подолаю все
Збагнув поразку – траба перемога
Й напишу я в житті нове ессе
Я вас ненавиджу, зійдіть з дороги!


Рецензии