Знай, що завжди я з тобою

Мiй коханий, в неба море
Свої думки відпустила,
це одна моя стежина,
Щоб доплили за течією до тибя.

Знай, що завжди я з тобою,
Тільки твоя, тільки твоя,
Буду завжди я з тобою,
Тільки твоя і на все життя.

Мiй коханий, пісня мОя
Ллється слідом за тобою,
/Голосок мій, та рікою /
Знайде тебе,  там де ти там я.

Знай, що завжди я з тобою,
Тільки твоя, тільки твоя,
Буду завжди я з тобою,
Тільки твоя і на все життя.

Мiй коханий - дУша мОя,
Не жур своїх гарних очей
Я не сумна, я не плачу,
плаче пісня, це не я...

Знай, що завжди я з тобою,
Тільки твоя, тільки твоя,
Буду завжди я з тобою,
Тільки твоя і на все життя.


Рецензии

Не зная украинского,я чувствую мелодичность Ваших стихов.
С Новым Годом!
Борис.

Борис Аксельруд   02.01.2010 13:10     Заявить о нарушении
Спасибо, Борис!!!

Рада, что услышали мелодию:)

И Вас с Новым годом!!! Любви, Добра и Вдохновения!!!

Наташа

Наталья Кошкина   05.01.2010 13:33   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.