щось таке...

назва: "Ржавіє світ"

Листя жовкне...

Небо сіре...

Пташки десь у небесах.



Листя жовкне...

Серце мліє...

Загублені в осінніх чудесах.



Наші крила

Дощ змиває...

Ангели не палять "Glamour 3"



Наші крила...

Літати бажає...

Літати можуть лиш вітри.


Рецензии